Tarr Beton, egy biztos alap!

"A közösség egy megbecsült és megbízható partnernek tekint minket már 19 éve.”

Ballaszt és homok


A homok egy nem konszolidált üledékes kőzet, amely ásványok, kőzetek vagy szervezetek töréséből származik, és finomszemcsék (0,063–2 mm) felhalmozódásaként jelenik meg, fő összetevője a kvarc. Építőanyagként, nyersanyagként az üveg, porcelán iparban és az összetételében lévő ásványok kivonásához használják.
 
Ballaszt
aját előtét terjed ki külszíni a 20 hektár. Saját gödör, ahol biztosítja a nyersanyagot a növényvédő beton.Pietrişul és homok a kitermelést és osztályozott szükséges modern berendezések, az európai technológia.

 

      

HOMOK (0-4 MM)

A homok egy nem konszolidált üledékes kőzet, amely ásványok, kőzetek vagy szervezetek töréséből származik, és finomszemcsék (0,063–4 mm) felhalmozódásaként jelenik meg – kiválogatva és megmosva. Fő összetevője a kvarc, ritkábban más ásványokat is tartalmaz: monacit, kassziterit, gyémánt, zafír, gránát, stb. Építőanyagként, nyersanyagként az üveg, porcelán iparban és az összetételében lévő ásványok kivonásához használják.

     
 
GYÖNGYSZEMŰ KAVICS (4-8 MM)

A gyöngyszemű kavics egy üledékes kőzet, mely ásványok, kőzetek vagy szervezetek töréséből származik, amely 4-8 mm-es tört szemcseméretben gyöngyszemű kavicsként ismert. Építőanyagként, utak kezeléséhez, földmunkákhoz, cementhez, nagy teljesítményű betonokhoz, stb. használjuk.

     
 
NAGYSZEMCSÉS KAVICS (8-16 MM)

A kavics üledékes kőzet, mely ásványok, kőzetek vagy szervezetek töréséből származik, amely 8-16 mm-es tört szemcseméretben nagyszemcsés kavicsként ismert. Építőanyagként, utak kezeléséhez, földmunkákhoz, cementhez, nagy teljesítményű betonokhoz, stb. használjuk.

     
 
DÚRVA KAVICS (16-32 MM)

A kavics üledékes kőzet, mely ásványok, kőzetek vagy szervezetek töréséből származik, amely 16-31 mm-es tört szemcseméretben dúrva kavicsként ismert.

     
 
SZITÁLÁS UTÁN VISSZAMARADŐ KŐZET (>31 MM)

Üledékes kőzet, mely ásványok, kőzetek vagy szervezetek töréséből származik, amely 31 mm szemcseméret fölött szitálás után visszamaradó kőzetként ismert. Építőanyagként, utak kezeléséhez, földmunkákhoz, cementhez, nagy teljesítményű betonokhoz, stb. használjuk.

     
 
BALLASZT (0-63 MM)

Az optimalizált ballaszt a kavics és homok keveréke, általában üledékes jellegű, építkezésben földmunkákhoz, töltéshez vagy betonadalékként használják.

Copyright © 2018 Tarr Beton - Minden jog fenntartva