Tarr Beton, o fundație sigură!

"Comunitatea ne vede ca un partener de valoare și de încredere de mai mult de 19 ani.”

Construcții


Limitele lucrarilor de constructii civile si industriale pe care le putem executa sunt impuse doar de clientii nostri.

Intr-un mediu competitiv si dinamic, compania a avut in cei 20 de ani de activitate o evolutie ascendenta, castigandu-si o pozitie de varf  intre cele mai importante firme de profil din regiunea de nord-vest a Romaniei.

Gama variata de lucrari, realizate cu materiale de calitate superioara, cuprinde: cladiri industriale si rezidentiale, birouri, depozite, hale etc. Experienta vasta si lunga precum si echipa de profesionisti a permis realizarea de proiecte incepand de la structura de rezistenta, trecand prin compartimentari, inchideri, utilitati si ajungand la finisajele interioare si exterioare. Portofoliul TAAR BETON cuprinde, de asemenea, lucrari de excavatii, demolari, terasamente si infrastructura, parcari, asfaltari, pasaje, platforme si multe altele.

In ceea ce priveste lucrarile de amenajari interioare si exterioare, echipa societatii realizeaza, in functie de cererile clientilor: finisaje, tencuieli, termoizolatii, semineuri, garduri, trotuare, fose septice, montare de porti si usi metalice etc., dar si executari de instalatii sanitare, termice, montare de obiecte sanitare sau reconditionari.

Vizualizați referințele noastre »

Copyright © 2018 Tarr Beton - Toate drepturile rezervate