Tarr Beton, egy biztos alap!

"A közösség egy megbecsült és megbízható partnernek tekint minket már 19 éve.”

Rólunk


TARR BETON csoport Szatmár megye és a szomszédos megyék egyik jelentős, nagyméretű termelője és forgalmazója. Modern menedzsmentjének és professzionista csapatának köszönhetően, modern technológiáival és berendezéseivel, TARR BETON kiemelkedett a kompetitív piacon termékei és szolgáltatásai révén, piacvezetővé nőtte ki magát a régió építkezési anyagokat gyártói körében.

20 éves szakmai tapasztalata alatt, a TARR BETON csoport állandó jelleggel fejlesztette és tökéletesítette szolgáltatásai körét, ügyfelei igényei és a piac alakulása szerint, és egyben a szakterületen érvényes szabályozások és előírásoknak megfelelően.

A cégcsoport tevékenységi köre: a kavicskitermeléstől a friss beton gyártásáig, ipari és lakossági épületek gyártása, előre gyártott beton elemek előállítása (térkövek, tömbök alapokhoz és kőművességhez, gerendák és padlóelemek, különböző méretű oszlopok kerítésekhez, padkák, beton csövek, kerítés táblák).

TARR BETON cégcsoport jelen van valamennyi építkezési területen. Saját kavicsbányával rendelkezik, az innen származó nyersanyagot használja fel a beton gyártásához. A szükséges kavicsot és homokot kitermelik, majd modern berendezésekkel osztályozzák az európai technológiáknak megfelelően.

Társaságunk sikere az építőanyagok piacán széles körű termékeink és szolgáltatásainknak köszönhető. Ügyfeleinknek kavicsot, cementet és betont tudunk ajánlani. A betont betongyártó programmal, magas minőségű anyagokból, receptek alapján gyártjuk. A beton keverése gyárban történik egy magas szintű komputerizált tehcnológia segítségével. A betont speciális gépjárművekkel szállítjuk, igény szerint betonszivattyúzási szolgáltatást tudunk nyújtani a helyszínen. Célunk szolgáltatásaink minőségének megőrzése és javítása.

Társaságunk számára nagyon fontos a személyes kapcsolat és az ügyfeleinkkel ápolt kapcsolatok. Rugalmas árakkal dolgozunk, melyeket a piachoz igazítjuk, a termékek minőségét és a szállítások pontosságát biztosítjuk. Cégünk tevékenységeit Szatmár megyében és a szomszédos megyékben folytatja.

Környezetvédelmi nyilatkozat Tarr Const 2017
Környezetvédelmi nyilatkozat Tarr Const 2016

Copyright © 2018 Tarr Beton - Minden jog fenntartva