Grupul TARR BETON

Grupul TARR BETON

Este unul dintre marii producatori si distribuitori de referinta din judetul Satu Mare si judetele invecinate. Cu un management modern, cu o echipa de profesionisti, cu tehnologii si echipamente moderne, TARR BETON s-a impus pe piata competitiva prin produsele si serviciile oferite, devenind lider intre producatorii de materiale de constructii din regiune.

Cu 20 de ani de experienta in domeniu, pana in prezent grupul TARR BETON a dezvoltat si perfectionat in permanenta intreaga gama de servicii in functie de solicitarile clientilor, evolutia pietei dar si in functie de reglementarile si normele impuse in domeniu.

Grupul de firme are ca obiect de activitate: de la extragerea pietrişului până la fabricarea betonul proaspăt,construirea clădirilor industriale si civile, fabricarea diverselor prefabricate din beton (pavaje, blocuri pentru fundaţie, blocuri pentru zidărie, grinzi şi elemente pentru planşeu, stâlpi de diferite dimensiuni pentru gard din placi de beton, borduri, tuburi din beton, plăci pentru gard).

Grupul de firme TARR BETON este prezent în toate domeniile de construcții. Acesta detine propria balastieră, care asigura materia primă pentru fabrica de beton. Pietrișul și nisipul necesar sunt excavate și clasificate cu aparate moderne, conform tehnologiilor europene.

Succesul companiei noastre pe piața materialelor de construcții se bazează pe gama complexă de produse și servicii destinate clientilor. În oferta noastră găsiți pietriș, ciment și beton de înaltă calitate. Fabricarea betonului se face prin aplicarea programului, din materiale de calitate pe baza de rețete. Operațiunea mixării betonului se realizează cu o tehnologie de ultima generatie, computerizată în fabrică. Transportul betonului se efectuează cu vehicule specializate, la cerere aigurand pompare beton chiar la fața locului.


Scopul nostru este de a menține și îmbunătăți calitatea serviciilor noastre. Contactul personal și relația cu clienții sunt foarte importante pentru compania noastra . Aplicăm prețuri flexibile adaptate pieței, asigurăm calitatea produselor și punctualitatea livrărilor. Activităţile firmei includ judeţul Satu Mare şi judeţele învecinate.

Ultimele Proiecte

Proiect în derulare

Centrul Nou Satu Mare

Proiect în derulare

Transormarea zonei degeradate Cubic

Proiect finalizat

NEPI Satu Mare 2018

Proiect în derulare

Centura Satu Mare